Montageafdeling

Montageafdeling

Hos EH. Mejerimontage har vi mere end 40 års erfaring i montage af procesanlæg i de forskellige industrier samt gennemførelsen af både store og små montagearbejder i ind og udland.

Vores erfarne montører og supervisorer udfører, flytninger, renoveringer samt nybygning i alle typer af procesindustri dog især procesanlæg for fødevareindustrien.

På baggrund af kundens anlægsspecifikationer og tegningsmateriale udarbejder vi gerne et tilbud på opgaven. Mindre montage- og vedligeholdelsesopgaver kan afregnes efter timelønsarbejde hvis det ønskes.

EH.Mejerimontage har gennem mange år oparbejdet en stor know-how i forbindelse med diverse processer.

Vi har tilknytning til procesingeniør med stor erfaring i de forskellige industrier. Gennem samarbejde med diverse partner over mange år, har vi mulighed for at tilbyde rådgivning til kunden hvis de har brug for hjælp.

Design-Engineering

EH. Mejerimontage stiller med et team af dygtige, montører, svejsere og supervisorer, alle er udstyret med tidssvarende værktøj, udstyr og alle de påkrævede certifikater. Ved større montageprojekter medbringer vi en montagecontainer, der fungerer som et mobilt værksted/Lager til materialer.